Trouwpak


Op jullie huwelijksdag wil jij natuurlijk de beste geklede man zijn. Want trouwen? Dat doe je in stijl! Met een trouwpak van Victor Giglio ben je verzekerd van een uniek maatpak, dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en jullie dag. Bij Victor Giglio stel jij jouw trouwpak namelijk geheel zelf samen. Je kunt kiezen uit de mooiste kwaliteitsstoffen en een tal van mogelijkheden en details die jouw trouwpak écht van jou maken, zoals een geborduurd credo onder de kraag of jullie initialen op de manchetten van het maathemd.


Hoe het werkt?

Hoe het werkt? Tijdens onze eerste afspraak nemen we de tijd om jouw trouwpak van stof tot knoop samen te stellen. Deze dag is eigenlijk al een feest op zich! Samen met jouw dierbaren gaan we onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag met jouw wensen, stijl en visie. Wij vertalen dit vervolgens naar een uniek trouwpak en nemen jouw maten op.

 

Wanneer jouw trouwpak arriveert, maken wij een doorpasafspraak. Tijdens deze afspraak perfectioneren we de pasvorm en bekijken we verdere details zoals schoenen, een strik, stropdas, pochet of een hippe bretel. Zo komen we tot een pak waar je op jullie trouwdag de show mee steelt en waar je ook lang erna nog plezier van zult hebben.

TIP:

Om ervoor te zorgen dat jullie er samen picobello uitzien tijdens het ja-woord, raden wij aan een stukje stof van de bruidsjurk mee te nemen. Zo kunnen wij de stoffen en stijlen van jullie outfits perfect op elkaar afstemmen. Wil je bruid liever niets verklappen? Je aanstaande kan gerust langskomen met een foto van haar jurk (jawel: top secret!).

 

Het eindresultaat is een geweldig trouwpak dat afgestemd is op de trouwjurk van jouw geliefde en de sfeer van jullie dag. Beiden uniek, maar samen een prachtig geheel.

Our wedding gift:

Bij een trouwpak vanaf €999,- krijg je een 2e maathemd t.w.v. € 119,- cadeau.
Zo kun jij voor het feest een ‘Italiaans douche’ nemen (oftewel: een schoon hemd aantrekken) en fris aan de openingsdans beginnen!