Suitclub


De Suitclub is een exclusieve businessclub voor mannen met stijl. Voor eigenzinnige ondernemers en individuen die hun eigen weg bewandelen. Mannen die kwaliteit weten te waarderen, met aandacht voor het goede leven. Niet voor iedereen, wél voor jou. Als lid van de Suitclub krijg je bij je lidmaatschap een maatpak en maathemd cadeau. Daarnaast krijg je toegang tot onze 3 exclusieve events. Elk event is volledig gericht op het creëren van waardevolle ervaringen, samen met een netwerk van leden met gedeelde interesses. Prijs van dit lidmaatschap: €999,- ex btw.


Suitclub events

20.11.2018 Suitclub Wine & Dine

Een exclusief diner bij Meesters in Wijn in Maastricht, uitgeroepen tot wijnbar van het jaar 2018.
Tijdens dit 3 gangen-diner is er tijd en ruimte om kennis te maken met alle leden van onze eigen businessclub.

Eten en drinken is inclusief voor de leden van de Suitclub. Partners zijn deze avond ook van harte welkom, er kan een los ticket gekocht worden. Dit zal gefactureerd worden onder vermelding van netwerkevent ticket.
€ 65,- inclusief BTW.

Medio jan/feb 2019 Suitclub Businessclass

Een kijkje in de keuken bij Suitclub lid Danny Keppels. (Eigenaar Estate Management Group)
EMG bestaat uit onder meer Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn en landgoed de Schinvelderhoeve in Schinveld. Een derde ‘vaste’ onderkomen is Rebelle, de hippe uitgaansgelegenheid in de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht. Ook op deze locatie organiseert EMG veelvuldig exclusieve evenemten. Op deze unieke locatie zal het tweede event van de Suitclub plaatsvinden. Ook hier kunnen partners tegen betaling mee.

Medio juni/juli 2019 All Aboard!

Het afsluitende event van de Suitclub is een unieke dag op de Champagne Moet & Chandon bubbelsloep.
Vanaf het Bassin zullen wij opstappen en over de Maas gaan varen. Tussendoor zullen wij bij Sofa aanmeren voor een 3 gangen lunch waarna wij weer zullen doorvaren. Eten en drinken is inclusief voor leden, partners zijn weer van harte welkom. Los netwerk ticket € 125,- inclusief BTW
Don’t forget your Sunglasses!

Sign in & Suit up:

Wil jij graag lid worden van deze one of a kind businessclub?
Stuur dan een mail naar valkenburg@victorgiglio.com met je zakelijke gegevens zodat wij je kunnen aanmelden.
Millanie zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor je te ontvangen maatkleding.
De factuur van je lidmaatschap is zoals we bij de Suitclub zeggen, administratief, zakelijk en stijlvol verantwoord, heb je daar nog vragen over neem dan gerust contact op: 06-29272909.
Welcome on board!

Mijn belofte:

Een maatpak waar je in wilt wonen.