Onze belofte


Onze Belofte? Het beste maatpak

Victor Giglio staat al meer dan 10 jaar voor Italiaans maatwerk van uitzonderlijke kwaliteit. Aandacht en ambacht zit bij onze experts in de genen: dat zie én voel je: wij gaan voor het beste maatpak. Een maatpak dat jouw persoonlijkheid reflecteert en aanvoelt als een tweede huid. Of het nu gaat om een zakelijk maatpak of een uniek trouwpak, onze maatpakken worden altijd beloond met complimenten uit jouw omgeving.

De Modehuiskamer

Sit back and relax. Onze winkel is namelijk allesbehalve een reguliere pakkenzaak. In onze modehuiskamer draait alles om jou: om wie jíj bent, wat jouw wensen zijn en voor welke gelegenheid jouw pak bedoeld is. Dit is het vertrekpunt van waaruit we met behulp van stoffen, voorbeelden en stijlen aan de slag gaan.

In een gemoedelijke en informele sfeer, creëren we een maatpak, trouwpak of maathemd samen dat jij vol trots en zelfvertrouwen zult gaan dragen. Daar nemen we de tijd voor en er komen dan ook gerust hapjes en een drankje aan te pas. Echte aandacht voor jou en ambacht voor het product:

Dát is Victor.

Facts and figures

  • Wij werken op afspraak en zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. (Note: wij zijn elke 1e dinsdag v/d maand gesloten.) Geen vaste openingstijden, conform afspraken geopend.
  • Op je knie gegaan? Congrats! Plan jouw afspraak minstens 3 tot 4 maanden voor jullie trouwdag om zeker te zijn van een uniek trouwpak. Daar ik met Aandacht & Ambacht iedereen begeleid en echt tijd voor jou neem, heb ik helaas sommige heren die niet op tijd een afspraak hebben gemaakt moeten teleurstellen, wees dit voor en plan vast je afspraak.
  • We nemen de tijd om jouw pak tot in de puntjes samen te stellen. De eerste afspraak duurt dan ook zo’n 2-3 uur. Kom je voor je 2de pak dan hebben wij maar een half uur nodig.
  • De levertijd van onze trouwpakken is 12 weken, maatpakken 6 weken, maathemden 5 weken, want tja: mooie dingen kosten tijd!
  • Money talks: onze (zakelijke) maatpakken starten bij € 599,- , maatcolberts bij € 399,- en onze trouwpakken bij € 799,-. Een uniek maathemd maken wij vanaf € 119,-.