Zakelijke maatpakken


Een Victor is meer dan een maatpak: het is 100% jouw maatpak. Bij Victor Giglio is het onze missie om jouw identiteit te vertalen naar prachtige maatpakken en maatcolberts, zodat jij een uitstekende eerste indruk kunt achterlaten: verzorgd, vertrouwd en zelfverzekerd.

Zeker wanneer je jezelf moet presenteren in een zakelijke omgeving, speelt goede kleding een essentiële rol. Zorg er dus voor dat dit visitekaartje klopt! Met aandacht voor detail en ambacht in de afwerking, creëren wij een maatpak dat perfect past bij wie jij bent. Als zakenman, als trotse vader, als persoon. Een goed passend pak of maatcolbert draag je met trots. En dat valt op. Ervaar het zelf!


Hoe het werkt?

We stellen jouw gehele maatpak, maatcolbert of maathemd samen tijdens een eerste afspraak in onze modehuiskamer. In een ongedwongen sfeer bespreken we jouw wensen, stijl en persoonlijkheid. Daarbij wordt natuurlijk ook besproken voor welke gelegenheden de maatkleding bedoeld is. Deze informatie vertalen we vervolgens naar unieke maatkleding die voelt als een tweede huid.

Kwaliteit! Onze stoffen worden ingekocht bij luxe stoffenhuizen als Scabal, Lanificio Cerruti, Zegna, Loro Piana & Reda. Daarnaast hanteren wij ook een eigen stoffencollectie. Onze maatkleding wordt in eigen beheer vervaardigd. In onze aanpak, service en afwikkeling sta jij als klant steevast centraal. Onze goede zorgen en kwaliteit zijn dan ook onze signatuur.

Abonnement op maat:

Wil je het hele jaar door goed gekleed de deur uit gaan? Kies dan voor een VG-abonnement, waarbij je zorgen omtrent zakelijke kleding, seizoenswisselingen en stofkeuzes geheel weggenomen worden. Op basis van jouw wensen stellen we een abonnement op maat samen, waarbij je 2 à 3 keer per jaar (naar behoefte) een nieuw maatpak of maatcolbert mag uitzoeken met bijbehorend maathemd.

Twee Reda Super 130 of 150 maatpakken – inclusief twee maathemden van Egyptisch katoen – draag je al voor € 129,- per maand. Met Victor weet je dat het goed zit!